Vejle Boldklub har foreløbig arrangeret fire træningskampe i Danmark i den syv uger lange vinteropstart frem mod forårets 15 afgørende kampe i NordicBet LIGA. Træningslejren er placeret på Algarvekysten i Portugal hvor VB’s forberedelser i den sidste fase afvikles i Moncarapacho.

Spillertruppen og trænerstaben tiltrådte en velfortjent julepause fra dagligdagen i Nørreskoven fredag formiddag efter sejren i Viborg. Den sportslige ledelse har i de sidste par uger arbejdet på få de sidste brikker på plads for vinteropstarten. Trænerstaben samler spillertruppen første gang i det nye år fredag den 10. januar. Frem mod træningslejren i Portugal fire uger senere, er der i Danmark arrangeret træningskampe mod Ringkøbing IF, Aarhus Fremad, Kolding IF og Randers FC.

Under træningslejren i Portugal spiller VB tre træningskampe mod fortsat unavngivne modstandere. VB’s forberedelser i Portugal strækker sig over 14 dage og inkluderer blandt andet opstartens sidste træningskamp. Retur i Danmark i weekenden 22.- 23. februar venter forårspremieren mod HB Køge i Nørreskoven i den efterfølgende weekend.

Endeligt spilletidspunkt og spillested for flere af kampene følger i ugen op til. Følg med på Vejle Boldklubs medieplatforme.

VB har under træningslejren i Moncarapacho på Algarvekysten, Portugal, base på Hotel Colina Verde Sports Resort og træner dagligt på anlæggets træningsbaner.

Vejle Boldklub har været på træningslejr i Tyrkiet i syv af de sidste ti vinteropstarter. Det er første gang siden 1991, at Vejle Boldklub er på træningslejr i Portugal. Dengang var det med base i Albufeira på Algarvekysten og VB deltog i en skandinavisk træningsturnering.

Vejle Boldklubs opstartsprogram:

Fredag den 10. januar
Træningsstart

Lørdag den 18. januar
Vejle Boldklub – Ringkøbing IF (2DV)
Vejle

Lørdag den 25. januar
Kolding IF (1DV) – Vejle Boldklub
Spillested ikke endeligt aftalt klubberne imellem

Onsdag den 29. januar kl. 13.00
Randers FC (SL) – Vejle Boldklub
Randers
Kampen afvikles over tre gange 45 minutter

Torsdag den 6. februar kl. 17.00
Vejle Boldklub – Aarhus Fremad (2DV)
Vejle

Lørdag den 8. februar – lørdag den 22. februar
Træningslejr i Portugal

Søndag den 1. marts kl. 15.00
Forårspremiere i NordicBet LIGA
Vejle Boldklub – HB Køge
Vejle Stadion

Se Vejle Boldklubs kampprogram for forårets kampe i NordicBet LIGA her.