Det er blevet endeligt besluttet, at Sydbank Pokal ottendedelsfinalen mellem Kolding IF og Vejle Boldklub afvikles onsdag den 31. oktober kl. 19.00 på Autocentralen Park i Kolding.

VB spillede sig videre til pokalottendedelsfinalen med sejren over Nykøbing FC, mens KIF allerede et par uger forinden havde ekspederet Superligaholdet fra Randers FC ud af Landspokalturneringen. Nu venter der et lokalopgør mod KIF, der er tophold i 2. division og bejler til en plads i 1. division.

Hos KIF vil der være gensyn med en lang række tidligere VB’ere, der har gjort sig som divisions-, ungdoms- og andetholdsspillere i VB. Denis Fazlagic, der har flest optrædener for VB af KIF’erne, vil dog ikke være med, da den hurtige kantspiller må afsone karantæne. Ellers er der glædeligt gensyn med Jonas Andersen (udlejet fra VB), Casper Bruun, Michael Præst, Søren Zachariassen, Simon Smidt, Kristian Kirkegaard og Rune Nautrup. Midtbanespilleren Sebastian Sommer er bror til Tobias Sommer (f. 2001) på VB’s U19-Ligahold og kantspilleren André Jacquet Jepsen er søn af Ib Jacquet, der var en farlig angriber i Nørreskoven i 70’erne og 80’erne.

KIF trænes af Anders Jensen. Den tidligere divisionsmålmand har trænererfaring fra Næsby og med ungdomsfodbold i KIF. Han overtog KIF for godt og vel 2½ år siden og har siden flyttet koldingenserne tættere på et comeback i landets næstbedste række.

Kampen mod Kolding IF afvikles mellem udekampen mod Hobro den 28. oktober og hjemmekampen mod AC Horsens den 5. november.

Sydbank Pokalen
Onsdag den 31. oktober kl. 19.00
Kolding IF – Vejle Boldklub
Autocentralen Park, Kolding

Læs om billetsalget til kampen her.