Igennem femogtredive år og to generationer har Petrowsky været en del af familien i Nørreskoven. Først ved Erik Petrowsky, der i mesterskabsåret 1984 trådte ind i erhvervsklubben og senere ved Lars Petrowsky, der da han overtog firmaet i 2002, førte samarbejdet med Vejle Boldklub videre. Nu skriver kalenderen 2019 og efter 35 år sammen, er et stærkt bånd knyttet mellem VB og en af landets mest moderne og nytænkende VVS-virksomheder. Derfor er det ikke utænkeligt, at det kan ende med 35 mere.

• Det kan man godt sige, lyder det grinende fra Lars Petrowsky. Vi bakker stadig loyalt op, og er glade for at være en del af klubben. Vi er en Vejle-virksomhed, og derfor er det jo naturligt at støtte op om byens hold.

Opbakningen har aldrig manglet fra Petrowskys side i løbet af samarbejdet. Det, der startede som et erhvervsklubmedlemsskab, blev til en plads i det såkaldte ’Champions Club’ og er den dag i dag et guldsponsorat. Det store engagement over en lang årrække betyder, at der er en familiær stemning, når Lars Petrowsky deltager i klubbens arrangementer, eller er inde for at se fodbold.

• Når man har været med i så mange år, så kender man de fleste. Hvis ikke af udseende så fordi det er nogen, man har talt med i erhvervsmæssig henseende. Det er rart at man lige får genopfrisket kammeratskaber og gamle kontakter.

Bekendtskabet til store dele af det vejlensiske erhvervsliv betyder, at Lars Petrowsky ikke længere er en del af det, der startede det hele – nemlig netværksgruppen. Men det betyder ikke, at han ikke stadig er en aktiv del af de tilbud, der er til rådighed for medlemmer af VB-familien.

• Jeg har benyttet mig meget af netværksgruppen, hvor jeg var med i godt ti år, men ligesom har fået det med, jeg kunne. Til gengæld er jeg stadig med i ledernetværket, og så har vi en VB-plus gruppe, der mødes en gang om måneden. Så der er jo muligheder nok, alt efter hvad man er til, eller har brug for.  Hvis netværk og tanken om netværk er noget, der ligger i ens DNA, så er det en fantastisk måde at møde mennesker på, lyder det afslutningsvis fra Lars Petrowsky.