Vejle Boldklub og klubbens netværk får endnu en stærk spiller med på holdet. Det vejlensiske reklamebureau OPENING® har tegnet et toårigt guldsponsorat med klubben i Nørreskoven.

– Vi er passionerede omkring fodbold, og vi ved, at det er en forudsætning for topfodbold i Vejle, at regionens erhvervsliv løfter i flok. Med vores guldsponsorat bakker OPENING® op om den tanke, og samtidig bliver vi en del af klubben og dens store netværk, siger administrerende direktør i OPENING®, Stephan Pors Knudsen.

– Vi har tidligere været guldsponsor i Vejle Boldklub, og at vi nu er med igen på en toårig aftale, skyldes, at vi tror på klubbens strategi og de mennesker, som tegner VB, og naturligvis spillerne på banen, siger Stephan Pors Knudsen.

OPENING® mestrer både den klassiske og den digitale reklamedisciplin

OPENING® er et moderne reklamebureau, der løser opgaver inden for marketing, digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation for kunder i hele landet.

– I OPENING er vi både et klassisk reklamebureau og et digitalt bureau, og vi laver alt, der falder under paraplyen reklamebureau. Vi har nogle stærke kompetencer inden for fødevarer, som gør os særligt efterspurgte i den branche. På den digitale side er vi en one-stop-shop, hvilket vil sige, at vi tilbyder kunderne en komplet løsning lige fra backend og det tekniske til frontend og det grafiske udtryk, fortæller Stephan Pors Knudsen.

Med samarbejdsaftalen omkring guldsponsoratet knytter to traditionsrige spillere i Vejles idræts- og erhvervsliv igen tætte bånd. OPENING® har eksisteret som reklamebureau siden 1992.

Læs mere om OPENING® på opening.dk eller på facebook.com/OPENINGbureau/