Træningskampen mod Kolding IF er blevet endeligt fastlagt til afvikling i Vejle, men også spillested for de øvrige af vinteropstartens træningskampe på hjemmebane er blevet aftalt. VB åbner på kunstgræsbanen ved Vejle Idrætsefterskole, mens de to øvrige hjemmekampe afvikles i VB Parken.

For godt og vel tre uger siden præsenterede vi Ringkøbing IF, Kolding IF, Randers FC og Aarhus Fremad som modstanderne i vinterens pre-season. Nu er endeligt spillested for de fire kampe også aftalt, og opgøret mod ligarivalerne Kolding IF spilles som en hjemmekamp i Vejle.

Næstefter FC Fredericia, Silkeborg IF og Esbjerg fB, hører Randers FC til den klub som VB oftest har testet mod i dette årtusinde, mens kampen mod Ringkøbing IF bliver den første træningskamp mod vestjyderne i… mange år. VB og RIF mødtes i Landspokalturneringens 3. runde den 28. september 2011. Det var dengang Nicolai Wael stod i spidsen for VB.

Som tidligere meldt ud, så er VB på træningslejr i Portugal fra lørdag den 8. februar til lørdag den 22. februar. Under opholdet planlægger VB tre træningskampe heriblandt forpremieren inden HB Køge gæster Vejle Stadion til forårsturneringens første kamp den 1. marts 2020.

Vejle Boldklubs opdaterede opstartsprogram:

Fredag den 10. januar
Træningsstart

Lørdag den 18. januar kl. 13.00
Vejle Boldklub – Ringkøbing IF (2DV)
Kunstgræsbanen v/ Vejle Idrætsefterskole
Ørnebjergvej 28, 7100 Vejle

Lørdag den 25. januar kl. 13.00
Vejle Boldklub – Kolding IF (1DV)
Kunstgræsbanen i VB Parken
Hellumvej 9, 7100 Vejle

Onsdag den 29. januar kl. 13.00
Randers FC (SL) – Vejle Boldklub
Kampen afvikles over tre gange 45 minutter
Kunstgræsbanen v/ Cepheus Park Randers
Viborgvej 92, 8920, Randers

Torsdag den 6. februar kl. 17.00
Vejle Boldklub – Aarhus Fremad (2DV)
Kunstgræsbanen i VB Parken
Hellumvej 9, 7100 Vejle

Lørdag den 8. februar – lørdag den 22. februar
Træningslejr i Portugal

Søndag den 1. marts kl. 15.00
Forårspremiere i NordicBet LIGA
Vejle Boldklub – HB Køge
Vejle Stadion

Se Vejle Boldklubs kampprogram for forårets kampe i NordicBet LIGA her.