Oliver Provstgaard Nielsen fra Vejle Boldklubs U17-Ligahold var i sidste uge med det danske U16-landshold til to kampe mod Slovakiet. Den stærke stopper scorede i den anden kamp, da danskerne vandt 3-1.

Oliver Provstgaard underskrev tidligere på foråret en aftale med VB og har i denne sæson været en solid del af bagkæden på U17-Ligaholdet. Det er også blevet til landsholdsdebut og igen i sidste uge, var der bud efter den blonde stopper i landsholdssammenhæng. U16-landsholdet var samlet på Bornholm til to kampe mod Slovakiet. 16-årige Oliver Provstgaard så den første kamp fra bænken, hvor Danmark vandt 2-1.

Men i det andet opgør, var der plads til Provstgaard på favoritpositionen som venstremidtstopper. Netop VB’eren scorede til 3-0 allerede i 1. halvleg, da han steg op og pandede et hjørnespark i nettet. Danmark vandt kampen 3-1 og Oliver Provstgaard spillede hele kampen.

Den unge VB’er, der i næste sæson fortsætter som U17-Ligaspiller i VB, er noteret for tre ungdomslandskampe. U16-landsholdet har ikke flere kampe i denne sæson og Provstgaard er efter sommerpausen aktuel på U17-landsholdet.

Tekst: Lars Christensen.