Oliver Drost, der i efterårssæsonen spillede på en lejeaftale i AC Horsens, er pr. dags dato solgt til den østjyske Alka Superligaklub AC Horsens. 22-årige Oliver Drost kom til VB i sommeren 2016 og havde seks måneder tilbage af kontrakten med VB.

– Vi er blevet enige med AC Horsens omkring et salg af Oliver Drost. Oliver havde et fint efterår i Horsens, hvor han særligt i de sidste to kampe gjorde sig bemærket med et par flotte mål. AC Horsens har ønsket at købe ham fri af den kontrakt der løb til den 30. juni og det har vi accepteret. Vi er glade for at være kommet frem til en løsning, der både tilfredsstiller Oliver Drost og os. Vi takker Oliver for hans indsats i VB og ønsker ham held og lykke i den videre karriere, siger teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger.

Oliver Drost skiftede transferfri til Vejle Boldklub fra 2. divisionsklubben B.93 i 2016. Han debuterede i DBU Pokalkampen mod OB (0-4) den 7. september samme år og spillede sidste kampe i den røde trøje mod Næstved (3-3) den 30. april 2017. Det blev i alt til 11 kampe for VB.