I den nye aftale får OKNygaard ansvaret for bane plejen på Vejle Stadion.

Vi har en flot bane, og ser frem til at OKNygaard forsætter med at vedligeholde banen, i den høje standard, som kræves til nutidens fodboldkampe, udtaler teknisk chef Jacob Krüger fra Vejle Boldklub.

OKNygaard udtaler:

OKNygaard ser frem til at skulle overtage ansvaret for baneplejen af Vejle stadion og til det nære samarbejde med Vejle Boldklub. Det er en opgave som har stor betydning for lokalsamfundet i Vejle og som har stor bevågenhed. Selvom OKNygaard er landsdækkende anlægsgartner med over 600 medarbejdere, så arbejder vi lokalt og prioriterer lokal tilstedeværelse, udtaler markedschef i OKNygaard, Lars Bisgaard.

Freddy Frandsen kommer til at have den daglige ledelse med opgaverne og sørge for at det høje niveau der kendertegner banen i dag, også fortsætter fremover. Der er lagt en nøje plan for alle opgaver og den optimale udførelse, så der til enhver tid er overblik og kontrol med tingene. På billedet ses Lars Bisgaard(t.h.) og Freddy Frandsen fra OKNygaard