Nykredit, som har været sponsor i VB i omkring 35 år, fortsætter sit sølvsponsorat for en ny 2-årig periode.

”I relationen med vores kunder er det vigtigt for os med et tillidsfuldt, forudsigeligt og langvarigt samarbejde. Det gælder også i forhold til vores opbakning til Vejle Boldklub,” siger Jens Munck, centerdirektør i Nykredit, om den mangeårige tilknytning til VB. ”Derfor ser vi også frem til endnu en forlængelse af aftalen med klubben, hvor vi naturligvis gerne ser en fortsættelse af efterårets flotte spil frem mod en sæsonafslutning – med oprykning :-).”

”Gennem vores sponsorat er vi del af et godt netværk blandt de mange samarbejdspartnere omkring klubben. Det værdsætter vi – og så har vi en tro på, at den langsigtede plan om en fast plads i den bedste række nok skal lykkes. Klubben har en stærk ledelse med Henrik Tønder i spidsen, og der er en stærk vilje til dette projekt, selv om den seneste oprykning var kortvarig.”

Nykredit er blandt de største danske finanskoncerner og adskiller sig fra de øvrige aktører ved at være foreningsejet. Dette enestående ejerskab betyder, at hovedparten af overskuddet leveres retur til kunderne i form af lavere bidrag på lån, rabatter og kontante udbetalinger til bankens kunder.

”Det er et unikt konkurrenceparameter, som kunderne også har fået øje på,” pointerer Jens Munck. ”En succes, som vi er meget ydmyge omkring, og du skal ikke være i tvivl – vi tager gerne godt imod endnu flere nye privat-, erhvervs- og landbrugskunder …”

Læs mere på https://www.nykredit.dk samt på Facebook.