Vejle Boldklubs succesfulde U19-mandskab kom lørdag tilbage på sejrssporet efter sidste uges lidt skuffende nederlag i FC København. Steffen Kielstrups mandskab var medvirkende i en vild start på kampen, hvor der allerede efter 12 minutter var scoret fire mål. Vejlenserne fik en forfærdelig start, da gæsterne fra Aalborg allerede i kampens første minut kom foran 1-0. Der gik dog ikke mere end tre minutter, inden Valdemar Sadrifar med sit gode venstreben fik udlignet til 1-1. Den vilde indledning på kampen fortsatte dog og efter otte minutter bragte gæsternes topscorer Oliver Overgaard endnu en gang nordjyderne foran. Vejle Boldklubs landsholdspiller Wahid Faghir viste endnu en gang sit høje niveau og efter 12 minutter udlignede han til 2-2.
Efter den vilde indledning blev resten af første halvleg målløs, selvom det var vejlenserne, der var de dominerende på bolden.
– I pausen snakkede vi om, at vi skulle fortsætte med mange af de samme ting og fortsætte med at trykke på og kræve bolden. Det gav en anden halvleg, hvor vi var bedst og vandt fortjent, fortæller Steffen Kielstrup.

Anden halvleg var kun ni minutter gammel, inden Valdemar Sadrifar igen viste sin gode form ved at gøre det til 3-2. Små 10 minutter efter blev opgøret mere eller mindre lukket, da Lundrim Hetemi scorede til 4-2.
Der blev ikke scoret flere mål og vejlenserne kun notere sig for deres syvende sejr ud af 10 mulige.

I slutminutterne var der U19 Ligadebut til Foday Trawally.

Med de tre point ligger Vejle Boldklub nummer to i U19 Ligaen, hvor kun er OB er foran vejlenserne i tabellen.

Nu har U19-mandskabet kamppause på tre uger, inden Lyngby venter i VB Parken lørdag d. 23. november kl. 13.00.

Se stillingen i U19-Ligaen her.

U19-Ligaen 2019-20, VB Parken
Lørdag den 2. november 2019 kl. 11.15
Vejle Boldklub – AaB 4-2 (2-2)
01. 0-1 Marcus Hannesbo