Hvis man som vågen læser tænker, at den overskrift har jeg da læst før, så er den god nok. Vejle Boldklubs U19-mandskab fortsatte deres enorm gode stime i VB Parken, da de lørdag besejrede Lyngby 2-1 efter en forholdsvis lige fodboldkamp.
Sejren over Lyngby var den femte hjemmesejr i træk for Steffen Kielstrups mandskab, som endda manglede et par af efterårets profiler. Mathias Voss og Wahid Faghir, begge Danmark, samt Matthew Conroy, New Zealand, har spillet ungdomslandskampe i efteråret, men var alle skadet til Lyngby-kampen.

De fem sejre i efteråret har været mod FC Midtjylland (1-0), AGF (2-1), Brøndby (3-2), AaB (4-2) og nu Lyngby (2-1).

Vejle Boldklub kom i lørdagens kamp næsten som sædvanligt skidt fra start, da Lyngby bragte sig foran allerede efter 10 minutter. Valdemar Sadrifar fortsætte dog sin gode sæson, da han efter 28 minutter fik udlignet med sin femte sæsonscoring. I resten af første halvleg var hjemmeholdet det bedste mandskab, og ni minutter senere afsluttede Villads Rasmussen (Future Vejle-klub: Skibet IF) med ydersiden en glimrende omstilling og gjorde det til en fortjent pauseføring på 2-1 til VB.

Den første halve time af anden halvleg var med samme kampbillede, hvor det var vejlenserne, der forsøgte at diktere spillet mod en modstander, der samtidig forsøgte at presse højt. En del halve chancer blev dog ikke udnyttet af Vejle Boldklub, hvilket betød at i det sidste kvarter overtog Lyngby spillet, hvilket ikke glædede ret mange af de fremmødte mennesker på en godt besat balkon i VB Parken. I slutminutterne forsøgte gæsterne at presse meget på ved samtlige dødbolde, men forsvaret foran en sikker Andreas Foged gav ikke noget væk og det endte med tre point til Vejle Boldklub.
– I vores gode periode i den første halve time af anden halvleg skulle vi have lukket kampen på et par af vores mange farlige omstillinger, hvor vi ikke tog de rigtige beslutninger i de afgørende øjeblikke, fortæller cheftræner Steffen Kielstrup og uddyber:
– Men ellers synes jeg, at vi leverede en udmærket præstation. Vi spillede ikke op til vores bedste, men alligevel vil jeg gerne kalde sejren for fortjent, siger VB-træneren.

Med de tre point ligger Vejle Boldklub nummer to i U19 Ligaen, hvor kun er OB er foran vejlenserne i tabellen.

U19-mandskabet lukker efterårssæsonen for klubbens elitehold i næste uge, når modstanderen er SønderjyskE på udebane lørdag d. 30. november kl. 12.30.

Se stillingen i U19-Ligaen her.

U19-Ligaen 2019-20, VB Parken
Lørdag den 23. november 2019 kl. 13.00
Vejle Boldklub – Lyngby 2-1 (2-1)
10. 0-1 Ertugrul Teksen