Virksomheden FORSTAS A/S er ny guldsponsor hos Vejle Boldklub, og det fejres med frikøbelsen af 1000 billetter til fredagens opgør i Nørreskoven mod Skive IK.

– Vi er en landsdækkende virksomhed, men er lokalt forankret, og med en afdeling i Vejle skal vi naturligvis støtte op om byens fodboldhold.
Derfor har vi frikøbt 1000 billetter og har fået lavet en ordentlig portion røde kasketter med VB’s historiske klublogo på. Hver og én, der får udleveret en billet til fredagens kamp, får ligeledes en kasket med oveni. Så er vi med til at skabe en god kulisse til kampen, og vi bidrager til, at VB-kasketterne bliver synlige i gadebilledet, fortæller salgschef hos FORSTAS A/S, Emil Utoft.

Hos Vejle Boldklub er direktør, Henrik Tønder, glad for klubbens nye guldsponsor.

– Vi oplever en stor interesse for vores klub og har siden januar fået mere end 30 nye sponsorer ind.
FORSTAS A/S har valgt at understøtte deres sponsorat med frikøbet af 1000 billetter, og det ved jeg, vores træner er glad for. For det betyder noget med mennesker på lægterne, og sådan er Vejle Stadion også smukkest.

Billetterne udleveres fra Vejle Boldklubs administrationskontor fra tirsdag mellem 14.00 og 16.00, så længe lager haves.
Der udleveres to stk. pr. person, og hvis du er sæsonkortholder, kan du ved visning af dette få udleveret fire stk. billetter.