Der resterer 13 spillerunder i NordicBet LIGA og Divisionsforeningen har i en pressemeddelelse torsdag aften meddelt, at turneringen genoptages i weekenden den 30.- og 31. maj og afsluttes i weekenden den 25.- og 26. juli.

VB har ikke været i kamp i landets næstbedste række siden lørdag den 7. marts i Hvidovre, men nu er der grønt lys igen for klubberne i NordicBet LIGA. Pinsen – hvori turneringen efter den oprindelige spilleplan skulle være afsluttet – vil huse de første runder efter coronapausen. Den oprindelige kamprækkefølge følges, hvorfor VB begynder med en hjemmekamp mod Næstved Boldklub mellem den 30. maj og den 1. juni.

De 13 spillerunder afvikles frem til slutningen af juli og klubberne skal igennem fire midtugekampe. Divisionsforeningen og rettighedshaverne planlægger tv-kampene løbende, hvorfor de endelige spilletidspunkter endnu ikke er kendt.

Læs pressemeddelelsen fra Divisionsforeningen her, og se den justerede datoplan her.