Der er gensyn med Nicolaj Madsen, når Vejle Boldklubs NordicBet LIGA-hold her til formiddag træder ud på træningsbanen. Den 30-årige midtbanespiller har fået lov til at holde formen ved lige i VB’s sæsonforberedelser.

Det er et velkendt ansigt der for en stund er tilbage i Nørreskoven. Når VB træner i den kommende tid, vil én af profilerne fra oprykningssæsonen, Nicolaj Madsen, nemlig være tilbage for en stund. Nicolaj spillede 34 kampe for VB i perioden 2017-18 og nu er han tilbage i Vejle, hvor klubben har givet ham lov til at træne med.

– Nicolaj Madsen er en spiller som vi kender godt og han har fået lov til at træne med i den kommende tid. Han er en spiller, som vi har en god relation til og selvom han fik ophævet kontrakten for elleve måneder siden, så skiltes vi dengang som gode venner. Han kender fortsat en del af spillertruppen og flere af trænerne, så han træner med i den kommende tid og bygger på sin fodbold form. Det har vi også tidligere gjort med fx Denis Fazlagic, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub.

Nicolaj Madsen, der fylder 31 år i næste uge, spillede sidste efterår for HB Køge, men har været klubløs siden årsskiftet.