Der var hverken point til Malte Amundsen eller Viljormur Davidsen, da de to VB’ere fik startpladser i landskampe fredag. Arbnor Mucolli var ikke med for Albaniens U21-landshold.

Malte Amundsen begyndte på banen, da det danske U20-landshold mødte Islands ditto på CASA Arena, Horsens i en venskabskamp. Islændingene vandt 2-1 på et sent sejrsmål. Danmark var ellers kommet foran tidligt ved Elias Sørensen, men Island udlignede hurtigt. Malte Amundsen spillede de første godt og vel 30 minutter på venstreback, inden Mads Roerslev erstattede VB’eren. På mandag spiller det danske U20-landshold igen, når Norge er gæster i Østjylland.

Længere mod nord var der også en startplads til Viljormur Davidsen, da Færøerne var værter for Spanien i EM-kvalifikationen. I det tredje forsøg fik færingerne heller ikke point, da storfavoritterne fra Spanien vandt 4-1 efter 3-1 ved pausen. Viljormur spillede hele kampen på venstreback. Færøerne har endnu en kamp mod Norge i EM-kvalen inden ferien venter for øboerne og de øvrige europæiske landsholdsspillere.

Arbnor Mucolli var ikke en del af truppen, da Albaniens U21-landshold tabte 1-2 til Tyrkiet i EM-kvalifikationen. Albanerne vender nu hjem til to venskabskampe mod Wales inden ferien venter.

Tekst: Lars Christensen.