Vejle Boldklub har udlejet Mohammed Al-Hardan til græske Aiginiakos FC for forårssæsonen 2019. Midtbanespilleren spillede i efteråret i moldoviske FC Sfintul Gheorghe, men fortsætter nu i den næstbedste række i Grækenland.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, om udlejningen af spilleren fra Bahrain, der har været i Vejle Boldklub siden august 2017.

– Mohammed Al-Hardan havde et blandet ophold i Moldova. Det tog et stykke tid, inden han fik arbejds- og opholdstilladelse og derfor nåede han ikke mange kampe. I december trænede han med A-landsholdet i Bahrain, hvor han kæmpede om en plads i truppen til Asian Cup. Al-Hardan er en spiller, der har udviklet sig markant i sin tid i VB. Vi er dog stærkt besat på positionerne på midtbanen og derfor giver det mest mening for alle parter, at Al-Hardan kæmper om spilletid andetsteds. Han er fortsat en ung spiller, der gennem opholdene i forskellige europæiske klubber bliver rustet til fremtiden. Til sommer har han et pas fra Saudi Arabien og bliver attraktiv for klubber i flere lande. Vi ønsker Mohammed Al-Hardan held og lykke i den kommende halvsæson, siger Jacob Krüger.

21-årige Mohammed Al-Hardan var anfører, da Bahrains U23-landsholdspillede Asian Games i august 2018 og i månederne inden, spillede han to kampe i NordicBet LIGA for VB. Han sad på bænken for VB i sæsonens to første kampe i Superligaen uden at komme på banen.