Mogens Daarbak A/S har gentegnet sit sponsorat og fortsætter således som guldsponsor i VB.

Mogens Daarbak startede sin virksomhed op i 1968 i Aalborg som reparatør af skrivemaskiner. Herefter har virksomheden udviklet sig til totalleverandør med webshop og syv butikker rundt i landet, og Mogens Daarbak A/S er leveringsdygtig i alt til arbejdslivet.
Firmaets varesortiment dækker ni hovedgrupper – lige fra møbler & indretning, kontorartikler, rengøringsartikler, kopi-/printmaskiner, kaffeløsninger, beplantning/grønne løsninger og til emballage & promotionartikler.  Med andre ord et ”One stop shopping” koncept.

I dag er René Daarbak, søn af Mogens Daarbak, administrerende direktør i virksomheden.

Mogens Daarbak opkøbte i 2013 Kontorkompagniet Vejle på Sadelmagervej og etablerede et par år efter nyt domicil på Friis Hansens Vej.

”Vi adskiller os fra konkurrenterne ved at have vores firedelte salgsstrategi, ” fortæller Kim Ørum, salgs- og forretningschef hos Mogens Daarbak A/S Vejle.

”Hvor andre efterhånden kun kan nås over nettet, har vi dels vores web-shop, dels vore fysiske butikker og showrooms, Vi har vores kørende salgskonsulenter, og senest har vi i 2019 etableret vores egen telemarketingafdeling. På den måde er vi nærværende og tilgængelige og dækker hele landet, og vore kunder har mulighed for rent fysisk at se og studere vore produkter nærmere.”

Kim Ørum fortæller, at i og med, at firmaets varesortiment er så bredt, tæller kunderne alt lige fra finanssektoren til produktionsvirksomheder. På centrallageret i Nørresundby ved Aalborg er der et stort antal varenumre på lager, så kunderne kan serviceres med dag-til-dag-levering.

Mogens Daarbak A/S har været sponsor i VB i mange år.

”Det er helt naturligt for os at støtte op lokalt,” pointerer Kim Ørum.

”VB har en stor og stolt historik og et utroligt stærkt netværk. Det var imponerende at opleve det tiltag ved en kamp i foråret, hvor de mange sponsorer med mere end 10 års anciennitet blev præsenteret på banen. Det viser, at tilliden til klubben og sammenholdet omkring den er stærkt, og at klubben har et loyalt erhvervsliv i ryggen, der bakker op – både i med- og modgangstider.”

Kim Ørum betoner, at virksomhederne i VB’s netværk også er gode til at støtte op omkring hinanden, så det har en positiv effekt at være med blandt sponsorerne.

Læs mere på www.daarbak.dk samt på Facebook.