Melker Hallberg og Vejle Boldklub går hver til sit efter nedrykningen til NordicBet LIGA. Den 23-årige midtbanespiller har udnyttet en klausul i kontrakten og forlader dermed Nørreskoven efter 10 måneder i den rød-hvide trøje.

Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub, forklarer afskeden med svenskeren således:

– Melker Hallberg havde en klausul i kontrakten der gjorde, at han i tilfælde af nedrykning kunne opsige aftalen. Det har han valgt at gøre brug af og det har vi accepteret. Når man henter en spiller med det CV, som Melker Hallberg kom til Vejle med, så må man også acceptere sådanne klausuler, siger Jacob Krüger.

Melker Hallberg debuterede for VB mod FC Nordsjælland (0-2) den 19. august 2018 og han spillede afskedskamp mod Hobro (0-2) den 19. maj. Det blev til 29 kampe, 1 mål og 2 assist for VB.