Ylber Ramadani blev helten, da han efter en times spil sendte et kontrolleret langskud i nettet mod HB Køge til stillingen 1-0. Mere blev der ikke scoret i eftermiddagens forårspremiere i Nørreskoven og dermed fik VB og Ramadani en perfekt åbning på foråret i NordicBet LIGA.

– Jeg øver mit spark fra distancen hele tiden. Til træning og bagefter selvtræner jeg. Trænerne bruger meget tid med mig og mine holdkammerater tror på mig, så jeg skylder en tak til alle. Det er fedt når noget man træner specifikt på lykkes i kamp, indleder en glad Ramadani efter den sjældne scoring.

– Den lå først til venstrebenet, men jeg fik den over til højrebenet og lagde den perfekt i nettet. Det var bare dejligt at se. Det var en perfekt åbning for os. Vi prøver at fokusere på os selv, men vi har ikke kunnet undgå at bemærke, at FC Fredericia og Viborg har sat til. Derfor var presset på os inden kampen. Vi leverede en stabil præstation spillemæssigt. Det var en tålmodighedsprøve i lange perioder for de var svære at knække. Efter en start, hvor jeg synes HB Køge er godt med, så sidder vi på kampen med bolden og har langt de fleste afslutninger. Men enten går forsøgene ved siden af eller også var deres målmand i vejen, siger Ramadani.

Han blev matchvinder efter en times spil, da han udnyttede en kort pasning fra midtbanekollega Jacob Schoop til at passere en velspillende Kevin Ray Mendoza i gæsternes mål.

– Efter scoringen er mit mind set bagerst på midtbanen defensivt. Vi måtte som hold ikke kom for langt tilbage, men vi skulle heller ikke give omstillinger væk. Alligevel har de to chancer i den sidste halve time. Den sidste i overtiden er stor, da vi ikke kan få clearet bolden. Indy redder os med en stor redning og han var klasse igen, siger Ramadani.

– De tre points er bare så vigtige at begynde med. Det giver arbejdsro i den kommende uge, at vi vandt. Nu skal vi ned på jorden og se på, hvad det er for en opgave der venter i næste runde, siger Ramadani.

Scoringen var den tredje for Vejle Boldklub. I den sidste kamp i efteråret 2017 scorede han fra kanten af feltet med et hårdt fladt spark til 1-1 mod Vendsyssel i sejren på 4-1. I efteråret 2019 reducerede han som bekendt til 1-2 mod Viborg, da han kanonerede en returbold efter et hjørnespark ud i siden af målet. 3 mål i 79 kampe for Vejle Boldklub.