Vejle Boldklubs U17-mandskab spillede en flot kamp mod rækkens tophold fra Lyngby, men måtte desværre nøjes med flot spil og ingen point, da opgøret endte 2-1 til gæsterne.

Vejlenserne var ellers markant dominerende på boldbesiddelsen, hvor de vandt denne del af statistikken med hele 63% mod topholdets 37%.

Starten på kampen gik fra at være tæt på at være perfekt til at være ganske forfærdelig. I kampens første angreb efter 40 sekunder kom Gustav Callø til en kæmpe chance, som han dog sparkede over mål. På angrebet efter udnyttede Lyngby en stor fejl i VB-defensiven, og bragte sig foran 1-0. En våd klud i ansigtet på vejlenserne, som dog viste god moral og satte sig på spillet.
Få minutter efter tog tilbagevendte Tobias Lauritsen chancen med venstrebenet, og med et godt spark blev det 1-1.
I den efterfølgende periode spillede værterne god fodbold, men blev aldrig rigtig farlige.
Efter en lille halv time var en ny personlig fejl i defensiven skyld i, at topholdet fra Lyngby kom foran med 2-1.
– Vi var sådan set ganske godt tilfredse med vores første halvleg, hvor vi var det dominerende hold på banen. Vi formåede ganske godt at spille forbi Lyngbys høje og normalt effektive pres, forklarer Kim Leth Andersen.

Anden halvleg blev i den første del en mere lige affære, men desto længere halvlegen skred frem desto mere overtag vejlenserne spillet igen. Værterne var dog hele tiden udfordret på at komme til store chancer, men indskiftede Jashar Beluli var tæt på en udligning ligesom Gustav Callø også var tæt på. Mens hjemmeholdet dikterede spillet, var Lyngby farlige på deres omstillinger, men der kom ikke flere scoringer i kampen.
– Ovenpå sådan en kamp er jeg noget splittet. Vi dominerede rækkens nummer 1 markant på bolden, hvilken ingen andre hold i Ligaen har gjort i samme grad. Lyngby var dog gode til at forsvare sig og vi formåede ikke at skabe ret mange store åbne chancer, siger Kim Leth Andersen og uddyber:
– Jeg er dog meget glad for holdets udvikling igennem sæsonen, hvor vi har rykket os markant på mange parametre. Nu skal vi tage det sidste og sværeste skridt nemlig det at være rigtig farlige på den sidste tredjedel, forklarer træneren.

Vejle Boldklubs U17-mandskab spiller efterårets sidste kamp fredag d. 29. november kl. 19.00, når Kolding er modstanderen på udebane i pokalturneringen. Kampen bliver spillet på kunstgræsbanen i Egtved.

Kampfakta
Vejle Boldklub-Lyngby 1-2 (1-2)
02. 0-1

Oliver Amby