Kampsponsor Vejle Kommune stod for kåringen af kampens Man of the Match i sæsonens tredje hjemmekamp på Vejle Stadion mod Skive IK. Vejle Kommune pegede på den hjemmebanedebuterende midtbanespiller Lundrim Hetemi som Vejle Boldklubs bedste spiller.

Midtbanespilleren har tidligere spillet tre pokalkampe for VB og han dannede mod skibonitterne en ung central midtbaneduo med Gundelund. De spillede godt og smed utrolig få bolde væk. Lundrim var med i opspillet til kampens anden scoring og blev udskiftet få minutter før tid til fordel for Ylber Ramadani. Efter opgøret overrakte byrådsmedlem i Vejle Kommune Per Olesen (V) gavekort til Conrads & Nr. 14 Vinbar, sponseret af samme, til Lundrim Hetemi.