Mads Lauritsen mente vejlenserne med attituden og spillet efter pausen i dagens nulløsning mod FC Roskilde viste, at de ville vinde kampen. 2. halvleg er den bedste af de fire halvlege vi har spillet i år, siger han til hjemmesiden.

En ankelskadet Rasmus Lauritsen stod over i dagens NordicBet LIGA-kamp i Gentofte mod FC Roskilde. Dermed blev der rokeret i VB’s solide bagkæde foran Pavol Bajza, men facit var stadig et clean sheet efter 90 minutters fight på kunstgræsset i Gentofte Sportspark.

– Det var fedt at spille igen. Det er derfor jeg er kommet og det jeg har arbejdet for lige siden. Første halvleg mod FC Roskilde vil ikke gå over historien som nogen god halvleg. Hverken vi eller Roskilde rammer ret meget, men vi skruer op for det hele efter pausen. Vi lægger et godt tryk på dem og skaber det, der skal til for at vinde kampen, siger Mads Lauritsen.

– I det sidste kvarter får den hele armen og vi spillere viser alle, at vi vil vinde kampen. Alt satses for at fremprovokere en scoring og vi var også tættest på. Ved den underkendte scoring mod Imed Louati står jeg for langt væk til at se, hvad der sker. Men vi rammer også stolpen og har flere chancer, så det var en meget ærgerlig følelse vi forlod kampen med. Vi kunne have vundet. Når vi satser så meget så ved vi også, at de kan komme til chancer. Den opstod så i et par minutters overtid til Lindberg, men vi slap med skrækken, siger Mads Lauritsen.

Mens Mads Lauritsen ikke var så vild med spillet før pausen mod FC Roskilde, er han ikke bange for at kalde de sidste 45 minutter mod Roskilde for de bedste VB har spillet i år.

– 2. halvleg er den bedste af de fire halvlege vi har spillet i år. Vi bragte mest energi og den præstation gør, at jeg er fortrøstningsfuld fremadrettet. Vi er, hvor vi skal være. Mål har det med at komme i stimer og jeg tror, at målene venter lige om hjørnet. Vi er fælles om at score målene, og vi skal alle give alt, når vi kommer op på den sidste tredjedel. Vi har kreeret de chancer der skal til i begge de to første kampe, men uheld og fantastiske målmandspræstationer gør, at vi står uden sejre. Thisted og FC Roskildes målmænd stod godt, siger Mads Lauritsen.

Han modtog en advarsel i den hektiske afslutning af kampen, men den betyder ikke karantæne i den kommende kamp mod Skive. Det opgør spilles på fredag fra kl. 18.45 på Vejle Stadion.

Tekst: Lars Christensen.