Mads Lauritsen var tilbage i startopstillingen i dagens udekamp mod Vendsyssel. Den store midtstopper kvitterede med en tidlig scoring til 1-0 og var med til at kæmpe forårets første sejr hjem til VB. Vi sendte et stærkt signal med præstationen, siger han til hjemmesiden.

– Stemningen i omklædningsrummet lige nu er sindssyg god. Den er altid ekstra god, når man ikke har vundet i en periode og lige nu er vi meget glade. Skuldrene falder lige lidt ned igen efter der har været pres på os. Vi spillere trængte til at levere en indsats, hvor der blev kæmpet i alle 100 minutter, eller hvor længe vi spiller. Den indsats var der og det var det bedste, siger Mads Lauritsen.

Den store stopper var tilbage i startopstillingen og kvitterede med et mål allerede i det 3. minut.

– Det var fedt at score så tidligt. Når man har siddet udenfor og kommer ind, så håber man på, at man kan være med til at gøre en forskel. Det var jeg med målet, men hele holdet arbejdede sindssygt hårdt for sejren. Om Mads Greve ser mig eller en anden ved målet til 1-0 ved jeg ikke, men da den kommer ind i feltet er det bare at hamre til den og heldigvis gik den i mål, siger Mads Lauritsen.

– Man kunne mærke, at vi virkelig var klar i dag. Derfor fik vi også en tidlig scoring, tror jeg. Spillet var ikke vigtigt, vi skulle bare fighte og tage de tre points og det gjorde vi. Vendsyssel har bolden meget og sådan tror jeg kampen bliver, fordi vi scorer tidligt i begge halvlege. Straffesparket gør, at de kommer med igen, men vi afværger alt til sidst. Det var et stærkt signal at sende, siger Mads Lauritsen.

Han var en del af en ny bagkæde. VB spillede med tre i bagkæden og Mads Lauritsen spillede til ventre.

– Vi har trænet det i løbet af ugen, så det var ikke helt nyt. Jeg er også vant til en tremands bagkæde fra Thisted. Man kan komme i mange dueller og der var vi alle tre meget, meget stærke. Vi vandt næsten det hele og det giver et godt udgangspunkt, siger Mads Lauritsen.

Det var Lauritsens anden scoring i denne sæson. Få dage inden klubskiftet til VB i august sidste år, udlignede han til 2-2 for Thisted FC mod Brabrand.

Tekst: Lars Christensen.