Det var Rasmus Lauritsen der dukkede op i feltet og udlignede til 1-1 med hovedet, da Vejle Boldklub spillede 1-1 mod Vendsyssel i Superligaens første kamp i 5. spillerunde. Følelsen er, at vi skal vinde den her fodboldkamp, siger han til hjemmesiden.

– Jeg er mest skuffet. Følelsen er, at vi skal vinde den her fodboldkamp. Vi er stærkest i slutningen og faktisk i hele 2. halvleg, men når vi kun får et point, er det fordi, at vores 1. halvleg var for dårlig. Men et point er bedre end ingen og vi deler i en vigtig kamp og det kan vi tage med videre, siger Rasmus Lauritsen.

– Vi kom for at vinde kampen, men der gik for længe inden vi viste, at det var dét vi ville. I de første 45 minutter er vi ikke afstemte nok i presset. Nogen går højt, andre lavt og så endte det med, at vi virkede uorganiserede og Vendsyssel spillede rundt om os for nemt, siger Rasmus Lauritsen.

Cheftræner Adolfo Sormani foretog allerede den første udskiftning i forbindelse med halvlegspausen og i forbindelse med indskiftningen af Gustaf Nilsson for Vladis Emmersón, skiftede VB formation til 4-3-3.

– Jeg tror, at det var for at sende et signal, at der blev skiftet. ”Dodo” kunne have taget mange ud, men det blev Arbnor og han var ikke ringere end os andre. Det blev meget bedre i de sidste 45 minutter og vores udtryk var markant anderledes. Vi gik samlet højere på Vendsyssel og skaber mange muligheder. Nogle større end andre og derfor står vi også med et brugbart point, men jeg er stadig en smule skuffet, siger Rasmus Lauritsen.

Det var den unge midstopper der scorede for første gang i Superligasammenhæng, da han i det 61. minut udlignede til 1-1 ned mod den målende på Nord Energi Arena hvor VB’s tilrejsende fans bakkede op.

– Det var dejligt at score i Superligaen. Målet kommer efter en dødbold. Om det er efter et indkast eller et hjørnespark i vores venstre side, kan jeg ikke huske. Men bolden afvises i feltet, og Jacob Schoop slår den intelligent over i bagrummet, hvor der oftest er plads på 2. bolden. Det samme havde vi held med mod Hobro, hvor det var Greve der dukkede op. Jeg stod helt fri og det var bare at sætte panden på bolden og se den gå i nettet, siger Rasmus Lauritsen.

Det var VB’s tredje kamp på udebane mod Vendsyssel FF på tolv måneder. Alle VB’s fire scoringer er sat ind på dødbolde og er signeret Mads Greve, Mads Lauritsen, Nicolaj Madsen og altså Rasmus Lauritsen. Da klubberne senest mødtes på Vejle Stadion i november i fjor, blev tre af de fire VB-scoringer også sat ind efter standardsituationer.