Lucas Jensen spillede de første 79 minutter af lokalopgøret mod Kolding IF og da kantspilleren forlod banen, var opgøret for længst afgjort. Allerede efter 24 minutter var vejlenserne foran 3-0 og der var gjort kort proces i det imødesete opgør mod naboerne fra syd.

VB’s formstærke højrekant Lucas Jensen var med målet til 2-0 og den målgivende aflevering til kampens sidste scoring i hopla på Vejle Stadion lørdag eftermiddag, og 25-årige højrekant nød da også sejren foran knap 5.000 tilskuere i Nørreskoven.

– Vi fik den start på kampen vi håbede på. Når modstanderen forventes at stå dybt og satse på omstillinger, er det vigtigt at score tidligt. Vi kom ud med den energi der gjorde, at de aldrig kom ind i kampen på noget tidspunkt. Det var helt fortjent, at vi scorede tre gange før pausen og vores aggressive stil var med til at stresse dem. Drømmestarten dræber kampen og hvis vi skal være kritiske, skulle vi have scoret et par stykker mere. Det var total VB-dominans i hele kampen og en næsten perfekt præstation, siger Lucas Jensen.

– I pausen fokuserede vi meget på, at kampen ikke var slut. Vil ville have vores clean sheet med også, mens vi jagtede en fjerde scoring. Allerede efter få minutter efter pausen skal vi score til 4-0, men det var en god redning og Diego Montiel må vente med et hattrick. Vi ville gerne have totaldræbt kampen med det fjerde mål, men vi endte med at kontrollere sejren hjem og det var ikke meget, som KIF kom frem til, siger Lucas Jensen.

Om scoringen til 2-0: – Sergiy Gryn har bolden i venstre side af banen og kommer fri. Jeg sprinter mod mål og kaster mig frem i den og den sidder højt oppe i målet. Det føles godt at score med hovedet. Jeg scorede et hovedstødsmål i begyndelsen af sidste sæson, da jeg med Vendsyssel vandt en kamp i Esbjerg, siger Lucas Jensen.

Spillerne blev mødt af en talstærk opbakning fra tribunerne i lokalopgøret. 4.945 tilskuere bakkede op og udover de mange VB-fans, var der også besøg fra Future Vejle-klubberne.

– Det er super sjovt at spille i sådan en kulisse og det giver noget ekstra. Allerede da vi løb ind på banen, kunne man fornemme suset fra tilskuerne og det stank langt væk af fodbold. Et Vejle Stadion med 5.000 tilskuere kan noget specielt og det tænder noget i de fleste fodboldspillere, siger Lucas Jensen.

Tekst: Lars Christensen.