Danmarks tredjestørste pengeinstitut var inden den nye sæson til forhandlingsbordet med Vejle Boldklub, og her blev parterne enige om at forlænge samarbejdet.

• Det jo ikke nødvendigvis spillet på banen, der gør, at vi forlænger. Det er på grund af det netværk, som vi ser der er i byen, og så føler vi også, at vi får noget udbytte ud af det, altså at vi får nogle kontakter til erhvervslivet, siger Morten Aasborg, der er erhvervsdirektør i Sydbanks filial i Vejle.

Banken har bakket op om projektet i Vejle Boldklub i mere end ti år, og har været en vigtig spiller for klubben i forhold til at nå mål på både det sportslige og erhvervsmæssige plan. Derfor er det også til stor glæde for VB, at sponsoratet er blevet forlænget.

• Sydbank har jo igennem efterhånden rigtig mange år været en helt uvurderlig medspiller for Vejle Boldklub. De har været en samarbejdspartner, der har bakket op i meget hårde tider, og har været loyale overfor klubben, så det er et partnerskab, som er mere end et normalt samarbejde. Det er en meget værdsat sponsor, som på alle parametre har hjulpet VB, på den rejse vi har været på, siger Vejle Boldklubs administrerende direktør, Henrik Tønder.

En fodboldklub hvor man føler sig velkommen

Sydbank er blevet en vigtig del af VB-familien, og har fra første række oplevet og bidraget til den udvikling, som Vejle Boldklub har gennemgået i forhold til at skabe netværk og nye relationer udenfor banen.

• Jeg synes, at setuppet er blevet meget mere professionelt over de seneste år. De er blevet gode til at pleje, at der er et netværk, der skal plejes, og man forsøger at sætte folk sammen – de tager hånd om deres kunder i Nørreskoven, siger Morten Aasborg og fortsætter:
  • Jeg synes, at de laver nogle tiltag, der gør, at man har lyst til at komme til andet end fodbold. Og det er jo lige så meget det. Det handler ikke så meget om den der søndagskamp hver 14. dag. Det er de andre ting, der er rundt omkring det. Og det er faktisk det, som jeg synes ledelsen gør godt, at det er mere det rundt omkring, end selve kampen.