Kampen i 8. spillerunde i NordicBet LIGA mod HB Køge på udebane er blevet flyttet fra fredag den 6. september til lørdag den 7. september. Kampen er valgt til tv-kamp og sendes på TV3 Sport.

Der er nu lagt tv-plan for de første otte runder i årets NordicBet LIGA. VB fik også live-transmission i udekampen mod HB Køge og det betyder, at kampen spilles lørdag den 7. september kl. 16.00. Det betyder, at efter de første otte spillerunder vil VB have deltaget i fem tv-kampe.

Kampen spilles på HB Køges nye hjemmebane, Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark. Det nye spillested for HBK blev indviet i marts i år og det er første gang VB spiller på banen. Vejle Boldklubs divisionshold har ikke spillet kampe i Køge siden i midten af nullerne, hvor Køge Boldklubs hjemmekampe blev spillet på Køge Stadion.

Se Vejle Boldklubs kampkalender her.

Kampen spilles i landsholdspausen, hvor Danmark møder Gibraltar den 5. september og Georgien den 8. september.

NordicBet LIGA
Lørdag den 7. september kl. 16.00