Lodtrækningen til 3. runde i Sydbank Pokalen foretages torsdag kl. 12.00. På www.pokalturnering.dk streames lodtrækningen direkte.

VB spillede sig videre til 3. runde i Sydbank Pokalen med tirsdagens sejr på 4-3 over Boldklubben Frem fra 2. division. Der trækkes allerede lod til 3. runde i morgen torsdag og VB kan se frem til en 3. rundekamp i perioden 25.- 26. september.

Lavest rangerede hold har hjemmebanefordel og top seks fra Superligaen i sæsonen 2017-18 træder ind i 3. runde. I 3. runde er lodtrækningen således, at klubberne fra Superligaen ikke kan trække hinanden og der tages ikke nogen geografiske hensyn. Dermed kan VB ikke få hjemmebane i 3. runde af Sydbank Pokalen. Når lodtrækningen har fundet sted, skal klubberne og tv-stationerne blive enige om et endeligt spilletidspunkt og DBU forventer i løbet af fredagen, at kampene er endeligt placeret.

Lodtrækningen kan livestreames her.