5. plads ved KMD Cup

Det blev til en 5. plads for Vejle Boldklub ved fredagens KMD Cup i Aarhus. Efter jævnbyrdige kampe mod OB og AGF, så tabte VB klart til Brøndby og AaB og endte på 5. pladsen da OB havde en bedre målscore. AaB vandt KMD Cup efter finalesejr over Brøndby.

Vejle Boldklub er inviteret til den anden udgave af KMD Cup. 2019-udgaven finder sted i Ceres Arena, Aarhus, fredag aften fra kl. 19.00. Foruden Vejle Boldklub, er det de fire initiativtagere der er modstanderne ved KMD Cup. VB indleder mod værterne AGF kl. 19.12 i et udsolgt Ceres Arena. Turneringen kan ses direkte på TV3+.

For første gang siden januar 2015, hvor VB vandt Arbejderes Landsbank Cup i Brøndby Hallen, er divisionsholdet inviteret til et indendørsstævne. Det er klubberne bag KMD Cup, der har inviteret Vejle Boldklub. Truppen tæller både navne fra Superligatruppen, U19-Ligaholdet og Christian Kudsk og Lucas From, der pt. er udlejede til Thisted FC og Middelfart henholdsvis. Det er cheftræner Adolfo Sormani og assistenttræner Giovanni Mazzella, der leder spillerne langs banden i den udsolgte Ceres Arena.

AGF meddelte allerede for et par dage siden, at turneringen bliver spillet i et udsolgt Ceres Arena i Aarhus. Har man ikke sikret sig en billet, så kan kampene ses på TV3+, mens Vejle Boldklub vil opdatere løbende på Instagram og Twitter. Læs praktiske oplysninger fra arrangørerne her.

Turneringen afvikles med kampe á 9 minutter. Alle møder alle og nummer 1 og 2 mødes i finalen. Turneringens sidste kamp forventes spillet omkring kl. 22.00.

Resultater:

Kl. 19.12: AGF – Vejle Boldklub 2-1 (efter amerikansk straffespark)
1-0 Magnus Kaastrup
1-1 Christian Kudsk (ingen assist)
Amerikansk straffespark:
2-1 Tobias Sana
Lundrim Hetemi brænder for VB
Dommer: Claus Bo Larsen
Start5: Zanette (m), Hetemi, Zhenao, From, Andersen
Indskiftet: Sommer, Kudsk, Poulsgaard, Ayman
Ikke benyttet: Mucolli
Resume: Det unge VB-hold spiller en helt lige kamp mod AGF den anden kamp ved KMD Cup. Wang Zhenao rammer tidligt i kampen stolpen med et godt spark, mens VB’erne i en spillemæssigt lige kamp har de fleste chancer. Med et par minutter tilbage udnytter AGF en 2:1 situation mod Zanette og Kaastrup kan trille bolden i mål. VB udligner dog kort efter, da Kudsk midt for mål hamrer til en løs bold og udligner fortjent. Kampen afgøres på amerikansk straffespark. Tobias Sana scorer, men Lundrim Hetemi må se Søren Bugge Jepsen klare sit forsøg. VB beholder det ene point, men der er to til AGF.

Kl. 19.40: Vejle Boldklub – AaB 2-6
0-1 Kasper Kusk
0-2 Lucas Andersen
0-3 Gabriel Christensen
0-4 Wessam Abou Ali
1-4 Lucas From (assist: Hetemi)
2-4 Rami Ayman
2-5 Philipp Ochs
2-6 Wessam Abou Ali
Dommer: Claus Bo Larsen
Start5: Zanette (m), Zhenao, From, Hetemi, Andersen
Indskiftet: Kudsk, Ayman, Sommer, Poulsgaard
Ikke benyttet: Mucolli
Resume: Et stærkt hold fra AaB vinder klart med 6-2 over VB. Kasper Kusk scorer til 1-0, da han først spiller bande og kan score fladt i målet. Lucas Andersen kommer ind i banen og scorer med et hårdt fladt spark. Ved 3-0 målet er VB’erne spillet tynde defensivt og Gabriel Christensen kan score fra siden. Unge Wessam Abou Ali øger til 4-0, inden VB kommer i gang. Først reducerer Lucas From, da Lundrim kæmper sig til en bold ved hjørnebanden og spiller den ind til From, der kan score fra klods hold. Lidt efter, er det Rami Ayman der udnytter, at Tobias Sommer presser AaB-keeper Kasper Pedersen. Rami prikker anden reducering i nettet. Philipp Ochs og Wessam Abou Ali fjerne enhver tvivl om udfaldet. Ochs og Abou Ali udnytter opspilsfejl fra VB’erne.

Kl. 20.28: Vejle Boldklub – OB 5-4
0-1 Tarik Ibrahimagic
0-2 Anders Klynge
1-2 Lucas From (assist: Hetemi)
2-2 Rami Ayman (assist: Poulsgaard)
Amerikansk straffespark:
2-3 Julius Eskesen
3-3 Christian Kudsk
Casper Nielsen brænder for OB
Lucas From brænder for VB
Mathias Greve brænder for OB
Rami Ayman brænder for VB
Anders Klynge brænder for OB
Jonas Andersen brænder for VB
3-4 Mads Frøkjær-Jensen
4-4 Lundrim Hetemi
Tarik Ibrahimagic brænder for OB
5-4 Arbnor Mucolli
Dommer: Lars Christoffersen
Start5: Zanette (m), Hetemi, Kudsk, From, Zhenao
Indskiftet: Poulsgaard, Sommer (m), Ayman, Andersen
Ikke benyttet: Mucolli
Advarsel: Zanette (m)
Resume: Sidste chance for at spille en rolle ved KMD Cup var mod OB. Fnboerne var som VB uden sejr i deres første kamp. VB kom bedst ud til kampen, men det var Tarik Ibrahimagic der scorede til 1-0 på et afrettet spark. Anders Klynge øgede til 2-0, da han i et OB-angreb afsluttede med et sparke bolden utageligt op i målhjørnet. Målet til 2-0 faldt, da VB var i undertal. Målmand Zanette havde fået en advarsel for at forsøge at stoppe et AGF-angreb med en glidende tackling. Gult kort og ude til næste scoring. Sommer gjorde det godt på mål, men var chanceløs ved målet. VB opgav ikke og Lucas From reducerede. Hetemi spillede From fri på siden. Han trak ind og reducerede med et afrettet spark. Kudsk var to gange tæt på at udligne, men gode forsøg var ikke nok. Det blev Rami Ayman der scorede til 2-2, da han headede en god bold fra Poulsgaard i nettet. Netop Kasper Poulsgaard havde i de sidste sekunder afgørelsen for sine fødder. Men Oliver Christensen reddede forsøg fra Poulsgaard. I stedet var der afgørelse på amerikansk straffespark. VB måtte ud i 6. forsøg, før Arbnor Mucolli afgjorde kampen. Inden havde Kudsk og Lundrim scoret for VB og Zanette taget flere OB-forsøg. To points til VB, men vejlenserne er nu uden chance for at snuppe en plads i finalen.

Kl. 20.58: Brøndby IF – Vejle Boldklub 4-1
1-0 Jesper Lindstrøm
2-0 Besar Halimi
3-0 Josip Radosevic
3-1 Christian Kudsk (assist: Hetemi)
4-1 Jesper Lindstrøm
Dommer: Lars Christoffersen
Start5: Zanette (m), Hetemi, Kudsk, Andersen, Zhenao
Indskiftet: Ayman, Poulsgaard, Sommer, From
Ikke benyttet: Mucolli
Resume: Den sidste kamp stod mod Brøndbys målmaskine. Kampen var lige til at begynde med, men da først Brøndby scorede var der forskel på holdene. Jesper Lindstrøm var blandt de mere fremtrædende spillere for de blå-gule og han scorede to gange. Kampens scoring stod Besar Halimi dog for, da han afdriblede flere VB’ere og scorede smart bag Zanette. Lundrim Hetemi stod for forarbejdet, da han satte Kudsk op foran mål. Den udlejede VB’er reducerede fra tæt hold. Resultat betød, at VB fik tre points, mens Brøndby med sejren blev klar til finalen ved KMD Cup. Da OB senere fik points mod AaB, så endte OB’erne på 4. pladsen da fynboernes målscorer var bedre end VB’s.

Målscorere:
Lucas From 2 mål
Rami Ayman 2 mål
Christian Kudsk 2 må

Vejle Boldklubs trup:
Wang Zhenao
Gianluca Zanette (m)
Christian Kudsk
Lucas From
Arbnor Mucolli
Jonas Andersen
Rami Ayman
Lundrim Hetemi (anfører)
Kasper Poulsgaard
Tobias Sommer

Finale: Brøndby – AaB 2-4 (0-3)

Tekst: Lars Christensen.