Når VB’s spillere, trænere og øvrige stab – og med dem de øvrige ansatte i Vejle Stadions to tårne – sætter sig til et veldækket frokostbord i loungen, er det Lido Catering, der står for de gastronomiske fristelser. Den ekspanderende virksomhed er en af klubbens tætte samarbejdspartnere og opgraderer i 2020 sit sponsorat fra guld til platin.

Lido Catering er forholdsvis nystartet.

”Vi fik flere og flere bestillinger ud af huset, hvilket vore køkkenfaciliteter på Lido Cafeen ikke var gearet til,” fortæller ejeren, den kendte iværksætter og forretningsmand, Lars Berggreen.

”Med min søster, Bettina Østergaard, som køkkenchef udskilte vi derfor Lido Catering fra cafeen i oktober 2017. Hun er sådan en klassisk madmor,” smiler Berggreen.

Firmaet fik samtidig en aftale med VB om levering af forplejning til Tårnene og indledte dermed et tæt samarbejde med klubben på Nørremarken. I første omgang holdt Lido Catering til i lokaler på Andkærvej i Vinding, men forholdene her blev snart for små. Pr. 01-09-18 overtog virksomheden derfor Britts Madsted i Søndergade i Børkop, hvor man med 450 m2 har perfekte faciliteter.

”Stedet er som skræddersyet til storkøkkendrift,” siger Lars Berggreen.

” Vi gik fra godt 200 daglige kuverter til 500+, og vi kom op på 11 ansatte i catering-delen. Ligeledes har vi åbnet delikatesse, Lido Deli, i Børkop.”

Konkurrencen er hård på catering-markedet, men Lido har fået godt fodfæste i Trekantområdet med kunder som Jyske Bank, VW og Anders Andersen i Vejle samt Nordlys og Kemp & Lauritzen i Kolding. Via sit netværk har Lars Berggreen nu også fået foden inden for i Billund med et par speditionsfirmaer som kunder.

Og så har Lido Catering netop forlænget aftalen med VB for 2020 og udvidet sit sponsorat.

”Vi har et virkelig godt samarbejde med VB,” understreger Lars Berggreen, der selv har en fortid som aktiv i klubben.

”Selv om der også har været trange år, er og bliver det byens hold og stolthed. Fantastisk at opleve erhvervslivet i den grad bakke om klubben. Selv mod en inferiør modstander fra et eller andet mere eller mindre ukendt sted på landkortet tropper der 500 glade mennesker op i loungen og hygger sig. Et fantastisk netværk!”

Læs mere på http://www.lidocatering.dk samt på Facebook.