Vejle Boldklub og islandske ÍBV Vestmannaeyjar er blevet enige om at ophæve lejeaftalen omkring Felix Örn Fridriksson. Den islandske venstreback forlader dermed Nørreskoven et halvt år før tid og efter to tællende kampe for VB.

VB lejede i sommerpausen den 19-årige venstreback Felix Örn Fridriksson i hjemlandets ÍBV Vestmannaeyjar. Fridriksson var fast mand på Islands U21-landshold og havde trods sin unge alder god erfaring med seniorfodbold, men nu er lejeaftalen ophævet og Felix vender tilbage til Vulkanøen.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, forklarer baggrunden herfor.

– Vi har haft en god dialog med Felix Örn Fridriksson og ÍBV igennem hele forløbet. Efter en halvsæson med begrænset spilletid på Superligaholdet, er vi kommet frem til, at det er bedst for alle tre parter af Felix vender hjem til Island. Konkurrencen i vores Superligatrup er hård og Felix har stået bag en både dygtig og erfaren spiller i Viljormur Davidsen, der har spillet et solidt efterår. Felix er fortsat aktuel på det islandske U21-landshold og han skal spille regelmæssigt med den alder han har, siger Jacob Krüger.

– Felix har gjort et sympatisk indtryk, og han har arbejdet hårdt i dagligdagen for at opnå spilletid. Vi takker Felix for indsatsen i VB og ønsker ham alt det bedste i fremtiden, siger Jacob Krüger.

Felix Örn Fridriksson debuterede for VB den 31. august, da han spillede de sidste fem minutter af opgøret mod AC Horsens (0-0). Den anden og sidste optræden blev Sydbank Pokalkampen mod Kolding IF (1-3) den 31. oktober. Derudover nåede islændingen tre kampe for VB i reserveholdsturneringen.