Vejle Boldklub og Mads Lauritsen er blevet enige om en forlængelse af kontrakten, så forsvarsspilleren er i Nørreskoven frem til sommeren 2021. Den stærke stopper kom til VB fra Thisted FC i august 2017 og står noteret for 36 kampe og 2 mål for vejlenserne.

26-årige Mads Lauritsen erobrede i løbet af forårets afgørende kampe i Superligaen en fast plads i VB-defensiven ved siden af Mads Greve, og nu skal han følge op på mange stærke præstationer i de kommende år.

– Det er meget glædeligt, at jeg har fået fremtiden på plads i Vejle. Nedrykningen var en skuffelse, og den ærgrer mig, men helt generelt så er Vejle by og VB et godt sted at være. Der er en god stemning og interesse for fodbold, så min tro på, at vi i fremtiden kan skabe de ønskede resultater, er stor, siger Mads Lauritsen.

– Jeg har udviklet mig meget i mine to første år i Vejle. Både som fodboldspiller i et stærkt konkurrencemiljø, men også udenfor banen. Jeg er en af de mere erfarne spillere på holdet, og jeg vil gerne udvikle mine lederegenskaber og tage endnu mere ansvar i fremtiden. Opbakningen til Vejle Boldklub fra fans og tilskuere er meget markant, og den gør klubben til noget specielt at være i. Jeg er meget stolt over den støtte, vi modtog fra tribunen efter Hobro-kampen, og jeg ser frem til at bære VB-logoet i de kommende sæsoner, siger Mads Lauritsen.

Forsvarsspilleren spillede de første divisionskampe for Viborg i 2011, men skiftede siden til Thisted FC. Her købte VB den store forsvarsspiller fri af aftalen i august 2017, og få uger senere debuterede Mads Lauritsen for VB mod Vendsyssel FF (1-1) den 10. september.

Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub, er glad for, at forlængelsen af kontrakten med Mads Lauritsen er på plads, og han kalder den 26-årige stopper for en nøglespiller i bestræbelserne på at rykke tilbage i Superligaen.

– Det har været en høj prioritet for os at sikre Mads Lauritsen på en længerevarende aftale. Mads har været hos os i snart to år, og han havde stor andel i oprykningen i sin første sæson. Trænerteamet véd, hvad de får med Mads på banen. Han er kompromisløs defensivt og meget afklaret i sit fremadrettede spil. Vi kender NordicBet LIGA som en række, hvor de fysiske parametre er væsentlige, og med Mads Lauritsen på banen får vi en spiller, som modstanderne skal forholde sig til på standardsituationer offensivt såvel som defensivt. Trænerstaben udtrykker stor tilfreds med Mads Lauritsen, som, efter at han erobrede en plads på holdet i forårets puljespil, satte et markant aftryk. Nu sender Mads endnu et stærkt signal med forlængelsen, og vi har dermed sikret en nøglespiller i de kommende sæsoner, siger Jacob Krüger.