Tre VB’ere fik landsholdsminutter i kampe mandag. Tobias Sommer og Thomas Gundelund for det danske U19-landshold, mens Arbnor Mucolli var i kamp for Albaniens U21-landshold.

Arbnor Mucolli og Albaniens U21-landshold var efter det klare nederlag i venskabskampen mod Frankrig tilbage i EM-kvalen. Hjemme i Albanien var modstanderen Østrig og det var gæsterne der var skarpest. Arbnor Mucolli begyndte på banen og spillede alle 90 minutter i Østrigs sejr på 4-0. Arbnor pådrog sig en advarsel undervejs og vender nu tilbage til Danmark og Vejle.

På U19-landsholdet spillede Tobias Sommer fra start i landskampen mod Sverige i Nykøbing Falster. Sommer på den bagerste midtbane. VB’eren Sommer spillede alle 90 minutter, mens Thomas Gundelund kom ind fra bænken i de sidste otte minutter. Danmark vandt kampen mod svenskerne med 1-0 på det mål Jonas Mortensen, Esbjerg fB, scorede.

U19-landsholdet spiller to venskabskampe mod Irland i næste måned inden der venter tre EM-kvalifikationskampe i Danmark medio november.

Tekst: Lars Christensen.