Divisionsforeningen og rettighedshaverne har offentliggjort kampprogrammet for Kvalifikationsspillet i Superligaen. VB indleder med en udekamp mod AGF, når gruppespillet om at undgå Play Off-kampene sparkes i gang fra den 29. marts til den 1. april.

Kort efter slutfløjt på Blue Water Arena i Esbjerg i søndags, stod det klart, hvem Vejle Boldklub skulle møde i de kommende kampe. Nu er programmet for kampene klart og VB begynder med en udekamp mod AGF mandag den 1. april.

Påsken byder på et stramt kampprogram og Vejle Boldklub er værter for AGF påskesøndag, men inden da er de to lokalopgør mod AC Horsens afviklet indenfor seks dage. Først en fredagskamp i Nørreskoven og siden skærtorsdag på CASA Arena. Kvalifikationsspillet slutter med en udekamp i Haderslev mod SønderjyskE.

Vejle Boldklubs kampprogram:
1. runde, mandag den 1. april kl. 19.00: AGF – Vejle Boldklub
2. runde, søndag den 7. april kl. 14.00: Vejle Boldklub – SønderjyskE
3. runde, fredag den 12. april kl. 19.00: Vejle Boldklub – AC Horsens
4. runde, skærtorsdag den 18. april kl. 14.00: AC Horsens – Vejle Boldklub
5. runde, påskedag søndag den 21. april kl. 18.00: Vejle Boldklub – AGF
6. runde, søndag den 28. april kl. 14.00: SønderjyskE – Vejle Boldklub.

Se programmet for alle kampene i Mesterskabsspillet og Kvalifikationsspillet her.