Vejle Boldklubs Erhvervsklub har fået Kontorchefen som ny medspiller. Kontorchefen hjælper mindre virksomheder med deres bogholderi, underviser i regnskabsprogrammet e-conomic og tilbyder rådgivning omkring virksomheders økonomi.

Kontorchefens løsninger er 100 procent digitale, og de gør det nemt og effektivt for mindre virksomheder at styre deres bogholderi og have et godt overblik over økonomien, fortæller indehaver af Kontorchefen, Karsten Lillebæk.

– Kontorchefen adskiller sig fra andre regnskabsvirksomheder ved, at vi er tilgængelige 24/7 og ved, at vi også tilbyder rådgivning til de af vores kunder, som har svært ved at overskue økonomien i deres virksomhed. Vi giver dem overblikket og hjælper med styring af omkostninger og indtægter, siger Karsten Lillebæk.

Forretning og fornøjelse smelter sammen

Kontorchefen, der har eksistereret siden 2010, giver også undervisning i regnskabsprogrammet e-conomic. Formålet er, at kunderne får kvalifikationer i digitale værktøjer, som gør deres arbejde med bogholderiet lettere, smartere og mere effektivt.

Karsten Lillebæk har tidligere været en del af netværket omkring Vejle Boldklub, og han glæder sig over, at Kontorchefen er blevet medlem af Erhvervsklubben.

– Vi har valgt at blive en del af Erhvervsklubben både på grund af netværket og på grund af fodbolden. Med medlemskabet får vi adgang til et stort netværk og til potentielle kunder, så det giver rigtig god mening for forretningen. Samtidig har jeg været rød siden midt i 1960’erne, og jeg har været sponsor og aktionær i mange år. Med medlemskabet kombinerer vi forretning med fornøjelse, siger Karsten Lillebæk.