Kolding IF venter i en træningskamp på onsdag den 10. juli. NordicBet LIGA-oprykkerne er værter for et opgør mod Vejle Boldklub og kampen spilles på Autocentralen Park, Kolding Stadion, med kick-off kl. 17.00.

Kolding IF spiller i den kommende sæson i NordicBet LIGA for første gang siden sæsonen 2010-11. Det sker efter en flot sæson i 2. division, hvor KIF i næstsidste spillerunde sikrede sig oprykningen foran klubber som Brabrand IF og Middelfart. KIF spillede til langt ind i juni måned og holdet begynder opstartstræningen frem mod den kommende sæson i morgen mandag og spiller altså allerede på tredjedagen den første testkamp. Cheftræner Anders Jensen og sportschef Niki Zimling har allerede fået hentet spillere som Mads Eriksen, Brent McGrath og Niels Letort til klubben, mens der er sagt farvel til Kristian Kirkegaard.

Der er gratis adgang til kampen.

Træningskamp
Onsdag den 10. juli kl. 17.00