Vejle Boldklub møder NordicBet LIGA-oprykkerne Kolding IF i vinteropstartens anden træningskamp. Opgøret spilles på lørdag den 25. januar i VB Parken.

VB kom spille- og resultatmæssigt godt igennem opstartens første træningskamp, da Ringkøbing IF i lørdags gæstede kunstgræsbanen ved Vejle Idrætsefterskole. I den kommende test venter Kolding IF, og det er en modstander der også er kommet godt fra land i 2020. Koldingenserne har besejret både Esbjerg fB (4-3) og SønderjyskE (1-0) i testkampe. KIF kommer til Vejle med en ny cheftræner, da Morten Mølkjær fra træningsstarten i januar har overtaget roret hos de ambitiøse oprykkere.

VB og Kolding IF mødte hinanden tre gange i efteråret. I sommeropstartens træningskamp spillede klubberne 1-1 på Kolding Stadion, en måned senere spillede klubberne samme sted 1-1 i NordicBet LIGA, mens VB var sejrherre med 3-0 i det tredje møde i oktober i Nørreskoven.

Bemærk, at denne træningskamp modsat kampen mod Ringkøbing IF, spilles i VB Parken på kunstgræsbanen. Kampen streames ikke, men alle interesserede har gratis adgang til opgøret der spilles fra kl. 13.00.

Træningskamp
Lørdag den 25. januar kl. 13.00