Arbnor Mucolli og Viljormur Davidsen var torsdag aften de to første VB’ere i aktion i landsholdspausen. Færøerne og Viljormur tabte en EM-kvalkamp til Sverige, mens Arbnor og Albaniens U21-landshold tabte en venskabskamp til Frankrig.

I Tórshavn tog Færøerne imod Sverige i EM-kvalen og landstræner Lars Olsen havde igen fundet plads til Viljormur Davidsen i startopstillingen. Venstrebacken spillede alle 90 minutter for færingerne i det klare 0-4-nederlag til svenskerne. Øboerne er pointløse i bunden af gruppe F. Færøerne har mulighed for revanche på søndag den 8. september. Modstanderen er Spanien på udebane.

Arbnor Mucolli og Albaniens U21-landshold tabte 4-0 til Frankrig i en venskabskamp. Arbnor Mucolli begyndte på banen, men kunne ikke forhindre franskmændene i at vinde med fire overskydende mål efter flere scoringer i slutningen af kampen. På mandag den 9. september bliver det alvor for albanerne, der på hjemmebane møder Østrig i EM-kvalen.

Fredag kan VB få tre spillere i aktion på diverse landshold. Tobias Sommer og Thomas Gundelund er med i den danske U19-landsholdstrup der møder Wales, mens Malte Amundsen kan komme på banen for det danske U21-landshold, der møder Ungarn i Aalborg.

Tekst: Lars Christensen.