Vejle Boldklubs angriber og matchvinder fra lørdagens NordicBet Liga-kamp på udebane mod Hvidovre, Kjartan Finnbogason, fik efter sin scoring et gult kort af kampens dommer Patrick Remon Gammelholm.

Det gule kort var Vejle Boldklub ikke enig i, og klubben nedlagde derfor protest umiddelbart efter kampen.

I denne sæson koster det klubberne i NordicBet Ligaen 10.000 kroner at klage over en beslutning eller et dommerskøn. De penge får klubben igen, hvis den får medhold i Fodboldens Disciplinærinstans.

Vi havde svært ved at forstå det gule kort til Kjartan, der naturligvis jublede over sin sene scoring, men hverken gjorde det upassende eller ud mod de tilskuere, der af gode grunde ikke var på stadion. Vi fik medhold i vores klage, da kampens dommer efter at have set episoden igen klart mente, at det var en fejl. Det har vi respekt for hos Vejle Boldklub, og vi kan alle sammen begå fejl. Så skal man, som kampens i øvrigt udemærkede dommer også gjorde, kunne erkende dem. Så respekt for det, og så er det videre, fortæller Vejle Boldklubs tekniske chef, Jacob Krüger.

Vejle Boldklub spiller på søndag mod Næstved Boldklub i NordicBet Ligaen.

Tekst: Morten Pelch