Kampene mellem Vejle Boldklub og Hobro IK er nu blevet endeligt fastlagt med spilletidspunkter. Der fløjtes op til det første Play Off-opgør klubberne imellem fra kl. 14.00 søndag den 12. maj, mens returkampen spilles kl. 16.00 på Vejle Stadion søndag den 19. maj.

Siden det i fredags blev klart, at Play Off-kampene om nedrykning til NordicBet LIGA stod mellem Vejle Boldklub og Hobro IK har interessen fra tilskuere, fans og andre interesserede rundt på de sociale medier været stor for et præcist spilletidspunkt. Nu har DBU og Divisionsforeningen fordelt Play Off-kampene og Europa League-kampene på de respektive datoer. Tv-stationerne har endnu ikke fordelt kampene mellem sig, men det sker på et senere tidspunkt.

Superliga Play Off

Søndag den 12. maj kl. 14.00
Hobro IK – Vejle Boldklub
DS Arena, Hobro

Søndag den 19. maj kl. 16.00
Vejle Boldklub – Hobro IK
Vejle Stadion

Se Vejle Boldklubs opdaterede kampkalender her.