Ansigterne er nye, men ambitionerne, gæstfriheden og ønsket om hele tiden at ville være bedre er intakt hos Kellers Park Golf Club. I juli overtog Peter Daugaard-Hansen og Anette Lund Daugaard-Hansen posten som forpagter, da Peters bror, Knud Daugaard-Hansen, også har travlt med landbrug og kyllingeproduktion. En af de ting, der også overlevede overleveringen, er samarbejdet mellem Kellers Park Golf Club og Vejle Boldklub.

• Da vi overtog, hørte vi rigtig meget positivt om Vejle Boldklub, og vi blev anbefalet at starte vores eget samarbejde op af både den tidligere forpagter Knud, og dem vi ellers snakkede med. Det var særligt det stærke netværk, vi virkelig gerne ville være en del af, og det samarbejde man derigennem potentielt kan starte op med andre, fortæller den ene af de to nye forpagtere, Anette Lund Daugaard-Hansen.

Hos det nye Kellers Park Golf Club, vil der være stor fokus på mangfoldighed og golf for alle. Det sker blandt andet igennem Businessklubben, der trods navnets antydning, er for alle typer erhvervsdrivende – store som små -, der ønsker at hygge sig med andre fra lokalområdets erhvervsliv og derigennem skabe nye eller stærkere relationer.

Men Businessklubben er kun en lille del af det. Hos Kellers Park Golf, er der nemlig en bred vifte af arrangementer, der skal hjælpe med at leve op til Peter og Anettes ønske om at gøre golf til allemandseje.

Golfbanen har en nedklippet rough, som giver en fair udfordring for spillere på alle niveauer.

• Der er plads til alle herude, og vi har en masse spændende arrangementer. Vi huser blandt andet Paragolf. Derudover havde vi også et arrangement her i oktober, hvor 84 skoleelever fra Børkop blev introduceret for golf. Sammen med vores pro træner vil vi gøre alt for, at eleverne finder det sjovt at spille golf, og de kan finde ud af, om det er noget, de brænder for og vil investere mere tid i, fortæller Anette Lund Daugaard-Hansen.

Hvis du ønsker at vide mere om de mange arrangementer, eller har lyst til at prøve kræfter med Danmarks længste Pay and Play bane, kan du læse mere på www.kellersparkgolfclub.dk.