Tre af Vejle Boldklubs kampe i den kommende måned er blevet rykket. Det handler om kampene på udebane mod Viborg og Thisted, samt hjemmekampen mod Fremad Amager.

DBU har rykket lidt ved spilletidspunkterne i de kommende runde. Den udsatte kamp mod Viborg onsdag den 13. september spilles ikke kl. 19.00 som først offentliggjort. Kampen er udvalgt til tv kamp på TV3 Sport 1 og er flyttet til kl. 18.30.

I 10. – og 11. spillerunde, hvor VB møder Thisted FC på udebane og Fremad Amager hjemme henholdsvis, er alle spillerundens kampe flyttet fra kl. 13.45 til kl. 13.00.

VB har tilmed fået en række tv i de kommende uger. Kampen på søndag den 10. september mod Vendsyssel sendes direkte på TV3 Sport 1, det samme gør udekampen mod Viborg den 13. september og hjemmekampen mod FC Fredericia den 17. september. Efter opgøret mod naboerne Fredericia har fem af de første ni kampe været direkte i tv.

NordicBet LIGA

1. spillerunde
    Onsdag den 13. september kl. 18.30
    Viborg FF – Vejle Boldklub
    Energi Viborg Arena
    TV3 Sport 1
  2. spillerunde
    Søndag den 24. september kl. 13.00
    Thisted FC – Vejle Boldklub
    Sparekassen Thy Arena, Thisted
  3. spillerunde
    Søndag den 1. oktober kl. 13.00
    Vejle Boldklub – Fremad Amager
    Vejle Stadion

Se hele Vejle Boldklubs kampprogram for sæsonen 2017-18 her.