Kære VB-fans

Arbejdernes Landsbank har en tidlig julegave til jer her på dagen før dagen.

Vi har nemlig sat fire af klubbens helt store legender stævne på VB-Museet på det gamle Vejle Stadion med Vejle Boldklubs kommunikationschef, Morten Pelch, til en snak om fortid, nutid og fremtid.

Klippet er 39 minutter langt, så sæt dig godt til rette, sørg for at have ro omkring dig og lad Allan Simonsen, Ulrik le Fevre, Gert Eg og Thomas Gravesen tage dig med ind i klubbens hjerte.

Du kan blandt andet få en anekdote om Ole Fritsen fra Ulrik le Fevre og blive klogere på valget af Andrew Zolotko som klubbens nye ejer sammen med Klaus Eskildsen gennem Gert Eg. Høre Allan Simonsen fortælle om den vigtigste værdi, Vejle Boldklub gav ham med ud i verden og høre Thomas Gravesen fortælle om sit bedste mål i den røde VB-trøje.

Glædelig jul til alle VB-fans fra Arbejdernes Landsbank.

Vi glæder os til 2020 med jer.