Vi står foran en hjemmekamp allerede på søndag i NordicBet Ligaen, og vi er over weekenden blevet kontaktet af flere af jer om muligheden for at finde en løsning, benytte lounger, Skybokse mv.

Vejle Boldklub har i dag været i kontakt med Divisionsforeningen, og status er stadigvæk den samme:

Divisionsforeningen påbyder at alle kampe i 3F Superliga og NordicBet LIGA skal spilles uden tilskuere.

Kampene skal afvikles uden tilskuere pt. for resten af marts. Det betyder, at der til en kamp kun må være personer til stede, der har en arbejdsmæssig funktion – dvs. spillere, dommere (inkl. dommerobservatør), officials fra de deltagende klubber og akkrediterede journalister. Herudover TV-produktionsfolk og andet teknisk personale, som har relevante funktioner, der skal understøtte at stadion er funktionelt, og kampen kan gennemføres. Det påhviler ved den pågældende kamp arrangørklubben at sikre, at ingen andre får adgang til stadion. Flere har spurgt til scouts. De skal heller ikke have adgang.

Dette betyder, at der ikke er adgang til lounger, skybokse, tribuner mv.

Vejle Boldklub bakker naturligvis op om det påbud og de retningslinjer, som Divisionsforeningen har udstedt.

Vi har forståelse for den frustration, som dette kan give, da vi alle sammen helst ville overvære kampen mod Næstved fra vante pladser.

Vi beklager naturligvis dette, men håber på jeres fulde forståelse med henvisning til påbuddet fra Divisionsforeningen og for at forhindre spredningen af coronavirus.

Skulle du have spørgsmål, står Vejle Boldklub til rådighed for yderligere informationer.

De bedste hilsner

Vejle Boldklub