Divisionsforeningen har præsenteret puljerne for forårets kampe i reserveholdsturneringen. Vejle Boldklub er placeret i pulje 3, hvor modstanderne bliver Esbjerg fB, FC Midtjylland, OB og SønderjyskE.

Inden længe sparkes forårssæsonen i Superligaen i gang og det betyder, at reserveholdet også skal i ilden. For Vejle Boldklubs vedkommende begynder kampene for reserverne dog allerede fredag den 1. februar – otte dage inden Superligapremieren – og dagen inden generalprøven mod AaB. Modstanderen er FC Midtjylland på banerne i Ikast. I løbet af februar, marts, april og maj spilles de otte kampe i turneringen. Der spilles hjemme og ude mod alle fire modstandere.

Den første hjemmekamp er mod SønderjyskE mandag den 18. februar. Alle hjemmekampe spilles som udgangspunkt i VB Parken.

SønderjyskE og Esbjerg er gengangere fra puljen i reserveholdsturneringen i efteråret, mens VB altså også er kommet sammen med FC Midtjylland og OB, der pr. tradition er stærke modstandere i reserveholdsturneringen.

Se hele Vejle Boldklubs kampprogram for forårets kampe i reserveholdsturneringen her. Kampene kan blive flyttet, når Superligaholdets kampe efter grundspillet i Superligaen er fastlagt.

OPDATERET 24. februar kl. 17.30: Reserveholdskampen mod FC Midtjylland spilles ikke fredag den 1. februar. Klubberne er i dialog om en ny spilledato.

Læs også:
Overblik: Seks points til reserveholdet i otte kampe (05-12-2018)