Vejle Boldklubs dygtige U17-landsholdmålmand Andreas Jungdal (Future Vejle-klub: Skibet IF) er i denne uge til prøvetræning i den italienske storklub AC Milan.

Den landsholdsaktuelle målmand fortsætter dermed en travl periode, hvor han snart har været bortrejst i tre uger. Først var han med ungdomsholdene på træningslejr, inden turen med en enkelt overnatning derhjemme gik videre til U17-turnering i Riga. Her rejste Andreas Jungdal sammen med U17-træner Kim Leth Andersen i dag direkte fra Riga til Milano, hvor den er stået på 2,5 times træning.
– AC Milan ville gerne se Andreas Jungdal til en prøvetræning, og sådan en chance kan vi ikke være bekendt at sige nej til i forhold til vores unge spillere, fortæller talentchef Steen Thychosen og fortsætter:
– Vi har i Andreas Jungdal en rigtig dygtig målmand, der har stået en fantastisk sæson på vores succesfulde U17-hold. Derfor er der også helt naturligt, at en så dygtig målmand giver interesse fra andre klubber, siger talentchefen.

Tekst: Jacob Thychosen