Ylber Ramadani jubilerede med førsteholdskamp nummer 50, da Vejle Boldklub tabte 1-2 til Brøndby i Nørreskoven søndag aften. Den albanske midtbaneslider kaldte de første 45 minutter for perfekte og ærgrede sig over, at Brøndby med to indskiftninger fik flyttet momentum efter pausen.

– Det er tæt på en perfekt første halvleg vi spiller. Alle arbejder i samme retning og vi fungerer som hold. Brøndby kommer ikke til mange chancer eller muligheder. De har et par indlæg, som de ikke når frem til, men ellers har vi styr på dem. På træningsbanen i ugens løb har vi arbejdet meget på at håndtere deres presspil. Det havde vi styr på i de første 45 minutter og vi spillede os ud af det og kreerede et par muligheder udover målet, siger Ylber Ramadani.

Hvordan oplever du målet til 1-0?
– Allan Sousa er blevet retvendt mod deres bagkæde, men de presser ham på tværs. Han tager et godt træk til siden og får et frispark. Da der blev fløjtet vidste jeg, at Allan ville score. Det er perfekt til hans venstreben og han ramte den som han skulle, siger Ylber Ramadani.

VB gik til pausen med en føring på 1-0, men den blev i løbet af de første 14 minutter i 2. halvleg forvandlet til en Brøndby-føring på 2-1. Vejlenserne fik aldrig svaret igen og tabte til de formstærke gæster.

– Brøndbys to indskiftninger i pausen er uvæsentlige, men jeg føler, at vi selv taber kampen på gulvet. Vi spiller ikke ligeså meget, som vi gjorde før pausen og Brøndbys presspil er sværere for os at håndtere. Det var en kamp, hvor vi fortjent et point. Men fodbold er en hård sport og målene afgører kampene. Vi kommer længere frem på banen i de sidste 10-15 minutter og har lidt muligheder. Allan Sousa har et godt forsøg, men vi manglede det sidste, siger Ylber Ramadani.

Spillertruppen har en uge på træningsbanen og lørdagens opgør i Randers tilbage, inden den står på små tre ugers pause fra hverdagen i Nørreskoven.

– Vi har brug for en sejr inden vi går hvert til sit i en periode. Jeg fornemmer ingen træthed, men vi skal give alt hvad vi har i den kommende uge. Energien skal bruges på at få et resultat med hjem fra Randers, for det har vi brug for. Jeg kan se på medspillerne, at de sidste to nederlag nager mange og vi skal stå endnu tættere sammen og give klubben, fansene og hinanden et godt rygstød til vinteropstarten, siger Ylber Ramadani.

Den albanske midtbanekriger spillede kamp nummer 50 for Vejle Boldklub i opgøret mod Brøndby og det var en god oplevelse for VB’s nummer 16.

– Det var fedt at spille på Brøndby Stadion tidligere i sæsonen. Men atmosfæren på Vejle Stadion i aften var også helt i top. De to fangrupperinger i hver sin ende af banen skabte en vildt god stemning og det var en perfekte ramme at spille kamp nummer 50 i. Der manglede kun pointene, mente Ramadani.

– Der er ikke mange unge spillere i Albanien, der skifter til den næstbedste række i Danmark. Men det var et godt valg jeg traf for 1½ år siden. Jeg er stolt over at trække VB-trøjen over hovedet og alle i og omkring klubben har del i den udvikling jeg og holdet har været i. Vi er nu i Superligaen og det er et godt sted for mig at spille. I min tid i klubben har jeg opnået landsholdsdebut for mit hjemland og det fortæller alt. Jeg ser frem til at gøre det godt for VB i resten af sæsonen – og vil hellere end gerne spille 50 kampe mere i Vejle, siger Ylber Ramadani.

I 50 kampe for Vejle Boldklub er det blevet til én scoring. Det var i opgøret mod Vendsyssel FF i november i fjor, hvor albaneren fladt sparkede en returbold efter et hjørnespark i mål til 1-1 i sejren på 4-1. Det er yderligere blevet til to assist for den defensive midtbanespiller.