Viljormur Davidsen erkendte, at ikke alt fungerede for Vejle Boldklub i dagens uafgjorte topkamp mod Vendsyssel. Men 100 kampsjubilaren ville ikke tage stilling til, hvem der kunne været mest tilfredse med delingen.

– Det er en rodet kamp med mange dueller. Vi er meget på bolden i de første 45 minutter, mens Vendsyssel satser på at straffe os på en omstilling. Vi begår for mange fejl, hvor de straffer os. Ved 1-0-målet er det et indlæg der rammer mig og går ud i deres venstre side. Mikael Anderson tager et touch på bolden og trækker ind og sparker. Han rammer den godt og scorer, siger Viljormur Davidsen.

Tre minutter efter føringsmålet udlignede VB, da Mads Greve fra kort afstand sparkede bolden i mål.

– Vi svarede hurtigt igen og det viser, at der er en god tro på tingene i øjeblikket. Det var efter en indøvet detalje fra træningsbanen i de sidste par dage og den slags mål er ofte de ”nemme”. Vi har mange dygtige offensive spillere og mange varianter at variere imellem, siger Viljormur Davidsen.

– Kampen kunne have fundet en vinder i de sidste fem minutter, hvor de har en chance ved Lucas Jensen og vi kan også score og gøre det onde ved dem. Det er svært at sige, hvem der kan være bedst tilfredse. Begge hold prøvede at gå efter sejren, men vi beholder 1. pladsen og afstanden til Vendsyssel er uforandret, siger Viljormur Davidsen.

– På en dag hvor det hele ikke fungerer, der spiller vi uafgjort i en topkamp. Det er okay. Men anden halvleg kunne have været bedre, hvis vi havde turde spille det spil, vi har været gode til. Det er den tætteste kamp over 90 minutter vi har spillet hidtil og Vendsyssel er et godt hold.

Stolt over 100 kampe for Vejle Boldklub
Den 26-årige færing spillede kamp nr. 100 for VB i den uafgjorte topkamp mod Vendsyssel. Dermed er venstrebacken den spiller i truppen, der har været længst tid i klubben og spillet flest kampe for VB.

– Jeg er stolt over at runde 100 kampe for en stor klub som Vejle. Inden kampen tænkte jeg lidt over det. Der var nogen der ringede til mig i går omkring jubilæet og der fyldte det noget, men da først kampen var i gang, var det ligesom alle andre kampe, siger Viljormur Davidsen.

Landsholdsspilleren fra Færøerne har haft Tonny Hermansen, Klebér Saarenpää, Steen Thychosen, Andreas Alm og Adolfo Sormani som cheftrænere i de 100 kampe for VB. Viljormur kom til VB i sommeren 2013 på en halvårlig aftale, efter at have spillet de første måneder af året i FC Fredericia

– Der er mange minder at huske tilbage på. Jeg husker min debut, hvor jeg kom ind i første halvleg i en udekamp mod AB, da Daniel Norouzi havde en advarsel. Siden har jeg spillet fast fraset de to perioder, hvor jeg er blevet opereret. Mit mål til 1-0 mod FC Fredericia (oktober 2014, red.) på en flugter, er mit klart bedste for VB. Det var vigtigt i en svær periode for klubben, siger Viljormur Davidsen.

– Ellers er det de mange gode timer på Vejle Stadion, der står klarest i erindringen når jeg husker tilbage. Sejrene og fejringerne med fansene. Det har betydet meget og jeg håber på mere af den slags i fremtiden. Vi har fået den bedste sæsonstart i min tid i VB og det nyder vi, men det er ingen sovepude og vi skal fortsat arbejde hårdt, hvis vi skal indfri vores mål, siger Viljormur Davidsen.

VB’s seneste 100 kampsjubilar var Thomas Mikkelsen, der rundede det skarpe hjørne i en sejr over HB Køge i april 2016. Vejle Boldklub markerer 100 kampsjubilæet for Viljormur Davidsen ved hjemmekampen i NordicBet LIGA mod FC Fredericia på søndag.