Vejle Boldklub har fået den 18-årige angriber Jonas Andersen udtaget til det danske U19-landshold, der fra den 12.- 19. januar er på træningslejr i Tyrkiet.

De danske U16-, U17- og U19-landshold er samlet på Cypern i januar til en fælles træningslejr. Før jul blev Peter Ullum udtaget til U16-landsholdet og Thomas Gundelund til U17-landsholdet og nu bliver duoen til en trio. Landstræner Henrik Clausen har udtaget Jonas Andersen til U19-landsholdstruppen. 28 spillere skal med U19-landsholdet til Tyrkiet, hvor der venter to kampe mod Cypern og én mod Litauen.

Jonas Andersen (f. 1999) er angriber, der i kalenderåret 2017 scorede 15 mål på klubbens U19-Ligahold. Han debuterede på divisionsholdet i hjemmekampen i NordicBet LIGA mod Nykøbing FC den 6. august 2017 og står i alt noteret for fem førsteholdskampe. På ungdomslandsholdene har han spillet tre kampe og scoret et mål.

Landsholdsudtagelserne betyder, at de tre spillere ikke er aktuelle når Vejle Boldklub møder FC København i årets første træningskamp på torsdag den 18. januar.

Læs også:
Ullum og Gundelund udtaget til ungdomslandsholdene (13-12-2017)