Vejle Boldklub har på transfervinduets sidste dag lejet Jonas Andersen ud til VSK Aarhus i 2. division. Her skal den 20-årige angriber optræde i forårssæsonen, inden kontrakten mellem VB og den unge angriber ophæves pr. 30. juni 2020.

Jonas Andersen har deltaget i de første uger af vinteropstarten i VB, men det bliver ikke i Nørreskoven, at den unge angriber skal slå sine folder i foråret.

– Jonas Andersen kom tilbage til truppen tidligere på måneden, men han indgik ikke i planerne for det næste halve år. Derfor har vi indgået en aftale med 2. divisionsklubben VSK Aarhus om, at han spiller på en lejeaftale for dem i forårssæsonen. Når lejeaftalen ophører til sommer, har vi forhandlet en ophævelse af kontrakten på plads tolv måneder før den oprindelige aftale ville udløbe. Jonas Andersen har fortsat karrieren foran sig, og han får nu muligheden for selv at sætte kursen for de kommende år. Vi takker Jonas for hans tid i VB, og ønsker ham alt det bedste i tiden fremover, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub.

Jonas Andersen brød igennem på VB’s U19-Ligahold i foråret 2017, hvor han underskrev sin første fodboldkontrakt og ungdomslandsholdsdebuterede for Danmark inden sommerpausen. I august samme år debuterede han for VB mod Nykøbing FC (4-1) den 6. august. Han nåede 16 kampe og 2 mål for VB. Den sidste kamp var mod Hobro (0-2) den 19. maj 2019.